Genesis sørger for levering med Post Danmark (med mindre andet angives) til modtager.

Porto ved køb af varer for mindre end 400 Kr er 27,00 Kr.

Portofrit ved køb for minimum 400 Kr.

Rettidig levering forudsætter dog at Post Danmark overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Danmark, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato.

Post Danmarks kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. Genesis kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark, med mindre andet følger af dansk rets almindelige regler.

Ved udeblevende leverancer sender vi ordren igen, såfremt varen ikke er udsolgt. I tilfælde af udsolgt giver vi pengene retur.

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af Post Danmarks målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse områder i nogle tilfælde kan vare 2 dage. Genesis tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering. Som afsender kan du evt. vælge leveringsdatoen én dag tidligere for at kompensere for dette.