Dankort + VISA/Dankort VISA Electron MasterCard VISA JCB Maestro Forbrugsforeningen MobilePay

Genesis sørger for levering med GLS - pakke service eller PostNord (med mindre andet angives) til modtager.

Porto ved køb af varer for mindre end 400.00 DKK er for GLS Pakke service 35.00 DKK og for PostNord 29.00 DKK.

Portofrit ved køb for minimum 400.00 DKK.

Portoen skal også dække pakning af varen og transport til posthuset

GLS - pakke service

Har du valgt GLS - pakke service med omdeling og du ikke er hjemme til at modtage pakken ved omdeling, skal den hentes, efter anvisning fra GLS. 
Varen skal afhentes på pakkeshop/butik indenfor 10 dage. Sker det ikke, returneres pakken til Genesis og din betaling for varerne returneres til dig, dog ikke de 35.00 DKK i returfragt for at bringe pakken tilbage til vores lager.

PostNord 

Rettidig levering forudsætter dog at PostNord overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos PostNord, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato.

PostNords kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. Genesis kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos PostNord, med mindre andet følger af dansk rets almindelige regler.

Ved udeblevende leverancer sender vi ordren igen, såfremt varen ikke er udsolgt. I tilfælde af udsolgt giver vi pengene retur.

Ved ikke afhentet varer på postudleveringssted, hvorved varen returneres til Genesis vil genfremsendelse kunne finde sted ved kundens betaling af den nøvendige porto. I det tilfælde, at kunden ikke ønsker at få varen genfremsendt vil den porto som fremsendelsen til kunden og returneringen til Genesis har betydet, blive fratrukket det beløb som kunden har betalt for den samlede leverance.

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af PostNords målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse områder i nogle tilfælde kan vare 2 dage. Genesis tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering. Som afsender kan du evt. vælge leveringsdatoen én dag tidligere for at kompensere for dette.