Dankort + VISA/Dankort VISA Electron Mastercard VISA JCB Maestro Forbrugsforeningen MobilePay

Generelle oplysninger 

Genesis v/Svend Thorup Nielsen

Gækkelundsvej 14

4200 Slagelse

CVR-nr.: 13649847

Mail: genesis@genesis.dk 

Tlf.nr.: 20 73 63 26

 

Betaling

 

Hos Genesis kan du betale online med Dankort, Visa, MasterCard, American Express Card, VISA-Dankort, Maestro, JCB, bankoverførsel ( ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen ), Mobilepay Forbrugsforeningskort og eDankort. Der er ingen gebyr på kortbetaling.

 

Når du betaler med disse kort er du altid sikret imod misbrug da du igennem din kortudbyder altid kan afvise en betaling og ingen selvrisiko har. Så det er faktisk mere sikkert at handle online end i de fysiske butikker hvor du ofte har en selvrisiko på 1.200,00.

 

I den fysiske butik kan du foruden de allerede nævnte betalingskort også betale med MobilePay 985437

 

Alle informationer omkring din kortbetaling sendes direkte og krypteret over en sikker forbindelse (SSL) direkte til PB. Genesis er dermed aldrig i besiddelse af dine kort informationer.

 

Brugen af SSL er din garanti for at din handel sker under de højeste sikkerheds standarter for nethandel (læs mere på PBS).

 

Husk - vi trækker ikke købsbeløbet på dit kort, før vi sender din ordre og vi kan aldrig trække et højere beløb end du har godkendt ved ordreafgivelsen.

 

Levering

Genesis sørger for levering med GLS - pakke service til modtager.

Porto ved køb af varer for mindre end 400.00 DKK er for GLS Pakke service 35.00 DKK.

Portofrit ved køb for minimum 400.00 DKK.

Portoen skal også dække pakning af varen og transport til posthuset

 

Leveringstid hos GLS: 3 - 4 dage efter indlevering af varen.

 

GLS - pakke service

 

Har du valgt GLS - pakke service med omdeling og du ikke er hjemme til at modtage pakken ved omdeling, skal den hentes, efter anvisning fra GLS. 
Varen skal afhentes på pakkeshop/butik indenfor 10 dage. Sker det ikke, returneres pakken til Genesis og din betaling for varerne returneres til dig, dog ikke de 35.00 DKK i returfragt for at bringe pakken tilbage til vores lager.

Fortrydelsesret  

 

Når du handler på nettet og hos Genesis  har du normalt 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå 14 dage til at returnere varen til os.
 

Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag. I tilfælde af flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis, eller en vare, der leveres i flere partier, løber perioden fra modtagelsen af den sidste vare eller parti.

 

Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager den første vare.

 

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til genesis@genesis.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. 

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. 

 

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

 


Returnering

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne tilbageleveres til:

Genesis Sy og Strik
Gækkelundsvej 14
4200 Slagelse

 

Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.
 

Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varen, når du fortryder.
 

VIGTIGT

Vi forventer, at du afsender varerne hurtigst muligt efter, du har givet besked om fortrydelse, og du skal sende dem retur senest 14 dage efter, du har fortrudt


Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.
 

Dokumentation for dit køb samt returformular

 

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller anden dokumentation for dit køb. 


Tilbagebetaling 

 

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. 

 

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. 

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

 

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den. 

 

 

Reklamationsret

 

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. 

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.


Du skal kontakte os indenfor ”rimelig tid”

 

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som mulig, og inden for 2 måneder efter fejlen blev opdaget.


Du kan reklamere ved at kontakte os via mail til genesis@genesis.dk eller telefonisk på (+45)20736326.
 

Afhængig af den konkrete situation vil du modtage de videre instrukser.


Varen skal sendes til:

Genesis Sy og Strik

Gækkelundsvej 14
4200 Slagelse

 

 

Når du returnerer varen, bedes du samtidig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er.
 

Ved berettiget reklamation refunderer vi rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine rimelige fragtomkostninger til at sende varen retur til os. I modsat fald skal du selv afholde alle udgifter til transport, herunder vores fragtomkostninger til returnering af varen efter undersøgelse.


Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne indtil vores modtagelse. Gem derfor postkvittering inkl. oplysning om fragtomkosninger samt evt. track and trace nummer.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

 

 

Klageadgang

 

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Meta Nielsen påTlf.nr.: 20 73 63 26 eller via mail til genesis@genesis.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til: 

 

Center for Klageløsning 

Nævnenes Hus 

Toldboden 2 

8800 Viborg 

www.naevneneshus.dk

 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr   

 

 

Persondatapolitik

 

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse. 

 

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  

 

Personoplysningerne registreres hos GENESIS V/SVEND THORUP NIELSEN og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  

Den dataansvarlige på www.genesis.dk er GENESIS V/SVEND THORUP NIELSEN

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: genesis@genesis.dk.

 

Standardfortrydelsesformular

 

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Til:

Genesis

 

Gækkelundsvej 14

 

4200 Slagelse

 

E-mail: genesis@genesis.dk

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 30.11.2020